De digitale wereld verandert exponentieel snel. Succes behalen in deze digitale wereld vereist dus ook eenzelfde snelheid. Het is voor elk bedrijf wat dat succes wil behalen daarom ook essentieel om voorop te blijven lopen. EM Online Marketing erkent de enorme impact van kunstmatige intelligentie (AI) en de vooruitgang die Microsoft op dit gebied boekt. Daarom kondigen wij met enthousiasme een wijziging diensten en pakketten aan. Door de kracht van AI te omarmen, streven we ernaar om onze klanten nog effectievere en gerichtere online marketingoplossingen te bieden.

Voorheen omvatten onze diensten het adverteren op Google, Meta en TikTok. We begrijpen echter het groeiende belang van de AI-technologieën van Microsoft en hun toenemende integratie in verschillende platforms. Daarom hebben we besloten om onze diensten opnieuw vorm te geven om beter aan te sluiten bij de veranderende behoeften van onze klanten.

Nieuwe inrichting diensten en pakketten

  1. Adverteren op Google Ads
  2. Adverteren op Microsoft Advertising
  3. Adverteren op Social Media waaronder Meta en TikTok

1. Adverteren op Google Ads.

Deze dienst blijft een essentieel onderdeel van online marketing, waarbij uw merk een breed publiek bereikt via het uitgebreide zoek- en displaynetwerk van Google. Op het moment van schrijven heeft Google in Nederland een marktaandeel van 93,2%. Dit maakt het uiteraard nog een uitstekend platform om dus op te adverteren.

2. Adverteren op Microsoft Advertising.

Met de door AI aangedreven advertentiemogelijkheden van Microsoft bieden we nu een uitgebreide mogelijkheid om potentiële klanten te bereiken via hun zoekmachine, Bing, en verschillende platforms die eigendom zijn van Microsoft. Door gebruik te maken van de geavanceerde targeting- en personalisatiefuncties van Microsoft kunnen we bedrijven helpen om op een effectievere manier verbinding te maken met hun beoogde doelgroep.

3. Adverteren op Social Media waaronder Meta en TikTok.

Sociale mediaplatforms zijn tegenwoordig onmisbaar in elke succesvolle marketingstrategie. Daarom hebben we onze dienst voor sociale media-advertenties aangepast, zodat deze nu beide Meta (voorheen bekend als Facebook) en TikTok omvat. Door de modules voor Meta en/of TikTok te activeren, kunnen onze klanten profiteren van zeer boeiende en gerichte advertentiecampagnes op deze populaire platforms. 

Toekomstbestendige wijziging diensten en pakketten

Met deze wijziging diensten en pakketten streven we ernaar om een allesomvattende op AI gebaseerde aanpak van online marketing te bieden. We erkennen dat AI-technologieën ongekende mogelijkheden bieden voor bedrijven om hun marketinginspanningen te optimaliseren. Van doelgroep segmentatie tot de algehele prestaties van campagnes.

Met onze herziene diensten wil EM Online Marketing bedrijven in staat stellen om succesvol te zijn in de dynamische digitale wereld. We geloven dat door AI te omarmen en gebruik te maken van platforms zoals Google, Microsoft, Meta en TikTok, onze klanten een concurrentievoordeel zullen behalen. Daarmee ook de marketingdoelstellingen efficiënter dan ooit bereiken.

Terwijl het digitale landschap blijft veranderen, blijft EM Online Marketing zich inzetten om voorop te blijven lopen. Wij blijven continu op de hoogte van van trends in de sector en technologische ontwikkelingen. We zijn enthousiast om deze reis van AI-integratie aan te gaan en onze klanten verbeterde online marketingoplossingen te bieden die tastbare resultaten opleveren.

Blijf op de hoogte van meer updates en aankondigingen van EM Online Marketing terwijl we blijven zoeken naar innovatieve manieren om uw bedrijf te helpen slagen in de steeds veranderende digitale wereld.

Interesse in online marketing?

Wil je aan de slag met online marketing om meer bezoekers naar jou website of app te krijgen, maar weet je niet waar te beginnen? Bij EM Online Marketing zijn wij gespecialiseerd in Online Marketing en daarom ook niet voor niets een Google Partner. Maak gebruik van de kennis van onze experts en vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan.