EM Online Marketing

EM Online Marketing is het online marketing bureau uit Groningen. Wij maken maatwerk strategieën voor elk van onze klanten. Dit doen wij op basis van een uitgebreid onderzoek en jarenlange ervaring. Daarbij is alles wat wij doen direct zichtbaar in uw persoonlijke dashboard. Zo heeft u actueel inzicht in uw belangrijkste meetpunten. 

Ons team bestaat uit gecertificeerde en ervaren marketeers, webdesigners en analisten. Deze weten wat er nodig is om online de beste resultaten te behalen. We houden ook de focus op de statistieken die het meest betekenen, zoals leads en gegenereerde inkomsten. We weten dat het behalen van deze doelen bedrijven vooruit helpt, en zijn van mening dat het succes van onze klanten de beste maatstaf is voor onze eigen prestaties.

Door onze brede ervaring hebben we geleerd dat elk kanaal zijn eigen voordelen heeft. Deze werken echter het beste wanneer ze strategisch worden gecombineerd met de andere kanalen. Daarom bieden we al onze klanten full-service strategieën. Daarnaast gebruiken we een combinatie van digitale kanalen om de zichtbaarheid, conversies en inkomsten te vergroten.

EM Online Marketing kantoor

U kan ons altijd op elk moment online bereiken. Wij reageren standaard binnen 2 uur via de mail en uiteraard direct wanneer u telefonisch contact opneemt. Uw 

Wilt u toch liever een afspraak op locatie? Wij snappen dat onze partners het druk hebben met het bedrijf en daarom komen wij graag bij u langs om alles te bespreken. Het is ook mogelijk om een afspraak op ons adres in te plannen. Ons hoofkantoor bevindt zich aan de Wending 19 te Opende. 

Wanneer u liever via een van onze online kanalen contact met ons opneemt, kies dan voor een van de volgende opties: 

Stuur vrijblijvend een bericht​

Heeft u vragen of wilt u liever persoonlijk advies? Dat kan via onderstaand formulier, of gebruik deze om een terugbelverzoek in te dienen.