Bij EM Online Marketing zijn we trots op het hoge niveau van onze diensten. Zo gaan wij altijd voor het beste resultaat. En dan bedoelen we dus eigenlijk de resultaten van onze partners. Want het gaat uiteindelijk niet om ons. Wij zijn namelijk het verlengde van onze partners en als zij succes hebben, dan hebben wij dat ook. Dit succes komt niet alleen door onze jarenlange ervaring, maar ook door onze online marketing certificaten. De certificaten zijn voor ons dus niet het belangrijkst, maar geven wel een goede indruk van onze kennis. Zo heeft iedere werknemer bijvoorbeeld een Google en een Facebook certificaat. Gemiddeld heeft iedere werknemer bovendien minstens drie certificaten, twee van Google en een van Facebook.

Online marketing certificaten

Wij zijn een Google Partner. De Google Partner badge bevestigt onder andere onze expertise op het gebied van digitaal adverteren. Daarnaast zorgt de badge er ook voor dat we opvallen tussen andere bedrijven. Als laatste hebben wij ook nog toegang tot:

  • De nieuwste inzichten en trends.
  • Promotie aanbiedingen om nieuwe klanten tegoed te geven voor advertenties.
  • Hoogstaande product training om onze Google Ads kennis op peil te houden.

Google certificaten

Facebook certificaten

TikTok Certificaten

Helaas zijn er op dit moment nog geen TikTok certificaten om te halen. Wij houden het in de gaten wanneer deze wel komen. Wanneer er online marketing certificaten beschikbaar zijn dan halen wij deze en zal u die hier vinden.