Online marketeer inhuren

Naast online marketing pakketten bieden wij ook de optie om een online marketeer op uurbasis in te huren. Het kan zijn dat uw online marketing vraagstuk namelijk niet binnen een pakketoptie valt. Op dat moment kunt u beter kiezen voor een dynamisch in te zetten online marketeer. Onze online marketing experts hebben een zeer brede ervaring en bij elk vraagstuk linken wij u aan de beste expert. U kunt uw expert direct bereiken en deze werkt als het ware bij uw bedrijf. Net als bij de pakketten hanteren wij hiervoor geen langdurige contracten. U kunt namelijk gewoon kiezen voor een maandelijks opzegbaar contract. Hieronder volgt een voorbeeld van het proces bij EM Online Marketing, gevolgd door het kostenoverzicht. Helemaal onderaan de pagina kunt u een contactverzoek of eventuele vragen / opmerkingen indienen.

Hoe ziet het proces eruit?

Uiteraard is dit afhankelijk van uw wensen met betrekking tot een online marketeer inhuren. Heeft u nog geen concreet beeld hierbij dan denken wij graag met u mee! Het is namelijk goed mogelijk om de kosten in verhouding te stellen tot de opbrengsten. EM Online Marketing geeft u namelijk vooraf een overzicht met de totale kosten en wat u daarvoor terugkrijgt. Zo is het altijd zeer concreet wat voor u de toegevoegde waarde is. Hieronder een algemeen voorbeeld van deze constructie. 

Stel dat u een webshop heeft, dan is het doel simpelweg meer verkopen. Wij analyseren dan eerst de huidige situatie. Vervolgens komen wij samen met u tot een beeld van de ideale situatie. Als laatste komen wij met de nodige wijzigingen om van de huidige situatie naar de optimale te gaan. In het geval van een webshop kunt u meer verkopen door meer bezoekers aan te trekken, of andere bezoekers. Het voordeel aan online marketing is dat het volledig onderbouwd kan worden. Stel dat het doel is om maandelijks 1,000 extra bezoekers op de website te krijgen. U krijgt van ons dan een concreet overzicht met de kosten hiervan, welke met een mogelijk afwijking van slechts 5% u altijd een grote zekerheid tot resultaat bieden. 

Met betrekking tot conversies is dit wat moeilijker te stellen, hierop heeft namelijk het webdesign ook een invloed. De online marketeers van EM Online Marketing hebben echter allemaal minstens een Google Ads en Google Analytics certificaat dus ook op het gebied van SEO kunnen zij u aanbevelingen doen.

Online marketingbureaus

Er zijn vele Online Marketing bureaus, en dus kunt u al snel door de bomen het bos niet meer zien. Gemiddeld gezien kan worden gesteld dat de kosten van een online marketeer per uur liggen tussen de € 50,- en € 150,-. Zoals te zien verschilt dit nogal, hiervoor zijn enkele redenen. Om de beste keuze te maken voor online marketing op uurbasis zijn er namelijk enkele kwaliteitskenmerken die u kan gebruiken. Allereerst de referenties. Hier vindt u de ervaringen van andere klanten van het bedrijf. Zo zijn wij bij EM Online Marketing trots op de waardering van onze klanten en tonen wij deze ook graag. Daarnaast zijn de kwalificaties van belang. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het Google Partnerschap of een onderscheiding in social media marketing. Ook wij zijn een Google partner en hebben een breed scala aan certificaten van onder andere social media marketing. 

Kosten online marketeer op uurbasis

Zoals hiervoor gesteld betaald u gemiddeld gezien voor een online marketingbureau tussen de € 50,- en € 150,-. U kan dus al voor € 50,- per uur een online marketingbureau inhuren, maar loopt dan een groot risico op de zogeheten “cowboys”. Deze bedrijven richten zich vooral op het verkrijgen van klanten en hebben sterke verkooppraatjes. Wanneer het aankomt op de resultaten zullen zij echter minder sterk zijn. Het is aangeraden om dergelijke bedrijven van te voren uitgebreid te inspecteren. Het kan namelijk altijd voorkomen dat het om een beginnend bedrijf gaat waar wel de kennis is maar de naamsbekendheid nog niet. 

Bij EM Online Marketing zijn de kosten voor online marketing op uurbasis € 100,-. Wij hebben inmiddels een sterke reputatie en bewezen resultaten. Door onze prijsstelling richten wij ons op zowel de kleinere als de grote bedrijven, en bestaat ons portfolio dan ook uit beide. Zo hebben wij een zeer uitgebreide expertise over verscheidene branches en deze kennis biedt onze partners een grote meerwaarde.

Wilt u dus een online marketeer inhuren? Dan kunt u hieronder gerust een contactverzoek indienen of stel uw vragen / opmerkingen. Wij reageren altijd binnen 2 uur.

Online marketing inhuren contactformulier

Heeft u vragen of wilt u liever persoonlijk advies? Dat kan via onderstaand formulier, of gebruik deze om een terugbelverzoek in te dienen.