Wij helpen onze partners groeien, in het binnen én buitenland. EM Online Marketing heeft al vele online marketing succesverhalen behaald in meerdere sectoren. Enkele voorbeelden zijn: productie, technologie, transport, gezondheid, duurzaamheid en nog veel meer.

De meeste bedrijven begrijpen dat digitale marketing constante aandacht vereist. Snelle oplossingen zijn dus niet altijd realistisch. Wij werken daarom al heel lang samen met de meeste van onze partners. Maar EM Online Marketing is ook flexibel. Soms hebben kleine bedrijven namelijk advies nodig voor een beperkte tijd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de budgetten die geen constante ondersteuning toelaten. Onze contracten zijn daarom maandelijks opzegbaar, maar toch kiest 95% van onze klanten voor een langdurige samenwerking.

Hieronder volgen nu enkele van onze online marketing succesverhalen, ook al zien wij die meer als onze partners succesverhalen.

Online marketing succesverhalen Totaalsolar Marum
Google Ads overzicht van Totaalsolar

Totaalsolar Marum

Totaalsolar Marum is een zonnepanelen bedrijf uit Marum. Dit bedrijf heeft ons in 2017 benadert om de Google Ads account in te stellen. Vervolgens begon een lange analyse van de branche gevolgd door het zoekwoorden onderzoek. Hier kwamen een aantal opties uit, die wij daarna zijn gaan uitwerken. De belangrijkste meting van succes bleek het aantal offerte aanvragen via de website. Voor de samenwerking kwamen de offertes namelijk binnen via andere websites, welke hiervoor hoge prijzen vroegen.
Inmiddels is dit niet meer het geval, door een sterke strategie blijft alles nu in eigen beheer van Totaalsolar. Daarnaast zijn de aanvragen met elk komend jaar gestegen. Als laatste zijn de kosten per acquisitie gedaald van 500 euro naar 25 euro en dalende.

Totaalsolar Marum
Totaalsolar Marum
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Lees verder
Top bedrijf dat goed meedenkt. We kregen eerder onze leads vooral via andere websites waar veel voor betaald werd. Inmiddels komen alle aanvragen gewoon via de website binnen, hebben we er meer dan ooit en dalen de kosten nog elke maand, simpelweg gewoon top. zeker een aanrader!

Ook een van de online marketing succesverhalen worden?

Online Marketing is de beste manier om met uw website te groeien. Bij EM Online Marketing hebben wij dan ook de ervaring en certificatie waarmee onze expertise bewezen is. Bij ons kunt u zelf eenvoudig uw eigen pakket samenstellen. Daarnaast kunt u ook contact opnemen via het formulier onderaan de pagina om op maat gemaakt advies aan te vragen.

Stuur vrijblijvend een bericht​

Heeft u vragen of wilt u liever persoonlijk advies? Dat kan via onderstaand formulier. Of gebruik deze om een terugbelverzoek in te dienen.