Wil jij werken bij een erkende online marketing specialist waarin je snel kan groeien? Een organisatie waarin je elke dag samen met je collega’s de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van Marketing kan toepassen? Kom dan werken bij EM Online Marketing, een van de snelst groeiende online marketingbureaus van Groningen. Meer te weten komen over EM online Marketing? Bekijk dan de “Over ons” pagina

Waarom werken bij EM Online Marketing?

Omdat slimme, getalenteerde, innovatieve mensen zoals jij een leuke leeromgeving verdienen waar je waarde op prijs gesteld wordt en waar je kan groeien. Een organisatie waar na het harde werk gezellig met de collega’s wordt geborreld. Waar ruimte is voor ontwikkeling en creativiteit. Een organisatie waarin je niet wegvalt als een van de werknemers, maar waar je volledig tot je recht komt en je nooit een sleur terechtkomt. Daarnaast een organisatie die een officiële Google Partner is. Dus wil jij ook werken bij EM Online Marketing? Bekijk dan hieronder ons aanbod van vacatures.

Wat zeggen onze collega’s?

Stuur een open sollicitatie

Nog steeds niet de ideale vacature gevonden? Laat ons helpen en misschien vinden wij wel een plek bij het leukste online marketingbureau voor jou.