EM Online Marketing, heeft het dienstenaanbod uitgebreid met Microsoft Advertising. We begrijpen dat de vraag naar effectieve online advertentiemogelijkheden blijft groeien. We begrijpen ook zeer duidelijk dat AI hierin een prominente rol gaat spelen. Daarom hebben we ons personeel opgeleid en gecertificeerd door Microsoft. Met de toevoeging van Microsoft Advertising aan ons portfolio kunnen we u nu een nog breder scala aan online marketingdiensten bieden. Daarnaast blijven we Social Media advertising en Google Ads Advertising aanbieden. Voor deze beide diensten zal echter de invloed van AI ook groter worden in de toekomst. In dit artikel vertellen we u graag meer over de toevoeging van Microsoft Advertising aan ons dienstenaanbod. Ondersteund door certificering van ons personeel.

De voordelen van Microsoft Advertising

Microsoft Advertising is het krachtige advertentieplatform van Microsoft, waarmee adverteerders hun doelgroep effectief kunnen bereiken op verschillende Microsoft-platforms, zoals Bing, MSN, Outlook en partnerwebsites. Met zijn aanzienlijke marktaandeel in de zoekmachine-industrie biedt Microsoft Advertising een waardevol alternatief voor andere advertentieplatforms. Het kan een belangrijke rol spelen bij het vergroten van uw online zichtbaarheid en het bereiken van specifieke doelgroepen.

Onze Microsoft Advertising Specialist

Bij EM Online Marketing hechten we veel waarde aan onze expertise en vaardigheden. Om u de best mogelijke service te bieden, hebben we ons personeel opgeleid en gecertificeerd door Microsoft. Onze teamleden hebben certificeringen behaald in verschillende domeinen, waaronder Microsoft Search Advertising, Microsoft Native en Display Advertising, Microsoft Shopping Advertising en Microsoft Certified Advertising Specialist. Met deze certificeringen zijn onze professionals uitstekend uitgerust om effectieve advertentiecampagnes op te zetten en te optimaliseren op het Microsoft Advertising-platform.

Waarom kiezen voor Microsoft Advertising?
Met de toevoeging van Microsoft Advertising aan ons dienstenaanbod kunnen we u een aantal voordelen bieden die uw online succes kunnen vergroten:

Vergroot uw bereik: Door gebruik te maken van Microsoft Advertising kunt u uw doelgroep bereiken op verschillende Microsoft-platforms, waaronder de populaire zoekmachine Bing en partnerwebsites. Dit vergroot uw zichtbaarheid en vergroot de kans op waardevolle interacties met potentiële klanten.

Gerichte doelgroep targeting: Microsoft Advertising biedt geavanceerde targeting mogelijkheden, waardoor u uw advertenties kunt richten op specifieke demografische kenmerken, interesses en zoekintenties. Dit resulteert in relevantere advertenties en een hogere kans op conversies.

Concurrentievoordeel: Doordat Microsoft Advertising minder concurrentie heeft dan sommige andere advertentieplatforms, kunt u profiteren van mogelijk lagere kosten per klik en hogere advertentieposities. Dit kan uw rendement op investeringen (ROI) verhogen en uw advertentiebudget effectiever benutten.

Conclusie

Bij EM Online Marketing streven we er voortdurend naar om onze klanten de beste online marketingoplossingen te bieden. Door de toevoeging van Microsoft Advertising aan ons dienstenaanbod kunnen we u een nog breder scala aan mogelijkheden bieden om uw online aanwezigheid te vergroten en uw marketingdoelstellingen te bereiken. Ons gecertificeerde personeel staat klaar om u te helpen bij het opzetten en optimaliseren van succesvolle advertentiecampagnes op het Microsoft Advertising-platform. Kies voor EM Online Marketing en vergroot uw online succes met Microsoft Advertising!

Interesse in online marketing?

Wil je aan de slag met online marketing om meer bezoekers naar jou website of app te krijgen, maar weet je niet waar te beginnen? Bij EM Online Marketing zijn wij gespecialiseerd in Online Marketing en daarom ook niet voor niets een Google Partner. Maak gebruik van de kennis van onze experts en vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan.