Status: Google Partner

Het is inmiddels al een tijdje terug dat het bericht bij ons binnenkwam. Maar deze week is het dan echt bevestigd in het register. EM Online Marketing is een Google partner. En na dit uitvoerig gevierd te hebben gaan wij gewoon weer door.

Het heeft behoorlijk wat tijd en energie gekost maar het was het allemaal waard. En nu bewijst de Partner status onze uitgebreide expertise in online adverteren. De voorwaarden om hieraan te voldoen zijn de volgende: 

  1. De campagnes met Google Ads dienen een minimale optimalisatiescore te hebben van 70%.
  2. De uitgaven voor onze partners moet over 90 dagen minstens €10.000,- zijn.
  3. Minstens de helft van de werknemers van het bedrijf moeten Google Ads certificering hebben. 
Google partner EM Online Marketing

Wat betekend het Google partnerschap?

Onze Partner-badge bevestigt onze expertise op het gebied van digitaal adverteren en zorgt ervoor dat we opvallen tussen andere bedrijven.

Wij hebben toegang tot de nieuwste inzichten en trends, promotie-aanbiedingen om nieuwe klanten advertentietegoed te geven voor hun campagnes en geavanceerde product-training om onze Google Ads-expertise op peil te houden.

U kunt ons profiel terugvinden in het Google register.

Wilt u ook een online marketingbureau dat zich met trots een Google partner mag noemen? EM Online Marketing kan u dus met elk vraagstuk helpen. Neem gerust eens contact met ons op voor een afspraak. U kunt bij ons op locatie natuurlijk een goede kop koffie komen drinken. Het is echter begrijpelijk als u het druk heeft en toch liever iemand bij u langs laat komen. Wij kunnen dit uiteraard ook. Wanneer u al weet wat u wil dan kunt u onze online marketing pakketten bekijken. Stel eenvoudig uw ideale pakket samen en laat uw online omgeving groeien. Interesse? Bekijk dan hier onze online marketing pakketten….