Ben jij (bijna) klaar met je studie en kan je niet wachten om aan het werk te gaan? Heb je net als ons een passie voor online marketing, data en wil je alles over SEA te weten komen? Ben je daarnaast niet vies van een gezellige vrijdagmiddag borrel? Dan is EM Online Marketing de perfecte plek voor jou SEA Traineeship!

EM Online Marketing is het leukste online marketing bureau van heel Groningen (en misschien zelfs wel van heel Nederland). Naast een jong team met enthousiaste collega’s, een tof kantoor, heerlijke koffie en legendarische teamuitjes weten wij namelijk ook ontzettend veel van alles wat met online marketing te maken heeft.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een SEA traineeship aan bij één van de snelst groeiende online marketing bureaus met uiteenlopende klanten. Van een multinational tot de lokale webwinkel, bij EM Online Marketing kan elke online marketeer zijn ideale klant helpen om te groeien. Daarbij bieden wij een omgeving waar ook jij snel kan groeien en een vaste baan uiteraard een van de mogelijkheden is.

Wat ga je doen?

Het SEA Traineeship bij EM Online Marketing duurt 6 maanden. Naast het theoretische gedeelte waarmee je jouw kennis over Google Ads en Bing kunt vergroten, duik je met onze SEA-consultants in de accounts van onze klanten. Je leert campagnes opzetten, maar ook welke campagnes passen bij de doelstelling van de klant. Je theoretische kennis pas je vrijwel direct toe in de praktijk, waardoor je al snel aan de slag kunt met het opzetten van campagnes en advertenties. Vervolgens ga je in de verkregen data op zoek naar verbeterpunten en optimaliseer je de campagnes om zo de best mogelijke resultaten te krijgen. Dit doe je voor onze klanten, maar het voelt ook nog eens ontzettend goed om jou campagnes succes te zien halen.

Het blijft niet alleen bij Search campagnes, ook Shopping en Display komen aan bod. Alles om jou klaar te stomen om uiteindelijk als zelfstandige consultant aan de slag te kunnen. EM Online Marketing is er trots op een van de Google partners te zijn, dus helpen wij je tijdens werk ook graag om de Google certificaten naar wens te halen.

Ben jij klaar voor ons SEA Traineeship?

Solliciteer dan nu en wordt deel van het snelst groeiende online marketingbureau van Groningen!

Wat zeggen onze collega’s?

Solliciteer op deze functie

Voer de onderstaande gegevens in en wij nemen snel contact met je op!